Euregionaal tintje bij Roermond On Stage

geplaatst op woensdag 7 februari 2018

logo_euregio_300

Op dit Beroepenfeest presenteren ruim 200 bedrijven en organisaties uit de regio zich aan zo'n 1000 vmbo-scholieren uit de regio Midden-Limburg (van Echt-Susteren tot en met Reuver) met als doel om via een Doe Dag (werkbezoek) een betere beroepskeuze te kunnen maken. De toekomst van deze leerlingen ligt echter niet alleen aan de Nederlandse kant van de grens. Ook in Duitsland zijn er volop mogelijkheden om bij interessante organisaties aan het werk te kunnen. In dat kader krijgt Roermond on Stage dit keer een Euregionaal tintje. Daarom worden burgemeesters en wethouders van de gemeenten in Midden-Limburg, burgemeesters van de buurgemeenten in Duitsland, vertegenwoordigers van onderwijs, bedrijfsleven en overheid, zowel vanuit Nederland als Duitsland, uitgenodigd voor de Euregio ontmoeting bij Roermond On Stage. Een belangrijk gespreksonderwerp zal zijn hoe de (Eu)regionale arbeidsmarkt voor de leerlingen beter te ontsluiten. Burgemeester Donders, wethouder Pleyte en Karin Straus zullen de gasten ontvangen voor een programma waarin Roermond On Stage een prominente plek zal hebben. Oprichtster van VMBO On Stage Corine Korrel zal het project toelichten aan de genodigden van de Euregio ontmoeting.

 

© On Stage 2017 | algemene voorwaarden

Alles mag je worden. Behalve ongelukkig.